Tips bij het verkopen van je motor

Dagwaarde motor bepalen

Je moto verkopen is misschien iets waar je niet meteen van weet hoe je dat het beste aan kan pakken. Dat begrijp ik, er komen ook een aantal dingen bij kijken en dat zijn geen dingen waar de gemiddelde persoon zich op dagelijkse basis mee bezighoudt. Daarom ga ik je in dit artikel een stapje verder proberen te helpen bij het verkopen van je motor. Ik zal je namelijk een aantal tips geven die mijzelf persoonlijk hebben geholpen. Ik hoop dat jij er ook wat aan zult hebben en wens je alvast veel succes met het verkopen van je motor.

Achterhaal de dagwaarde van je motor

Mijn eerste tip is om te achterhalen wat dedagwaarde motor is. Niet iedereen weet namelijk wat de waarde van hun motor is. Veel motor eigenaren schatten dit verkeerd in en dat is niet handig wanneer je je motor wil verkopen. Wanneer je een te hoge prijs inschat, zal het uiteindelijk misschien tegenvallen en zal je misschien wel niet van je motor afkomen. Maar een te lage prijs is natuurlijk ook niet wat je wil. Misschien had je namelijk wel meer voor je motor kunnen krijgen dan dat je nu hebt gekregen. Daarom is het slim om voordat je je motor verkoopt te kijken wat hij waard is.

Denk na over via waar je je motor wil kopen

Nadat je weet wat je motor waard is, is het ook verstandig om na te denken over via waar je je motor wil gaan verkopen. Dat kan je bijvoorbeeld zelfstandig doen, door hem aan een particulier te verkopen, maar je kan er ook een externe partij voor inschakelen. Zij weten immers goed hoe dit allemaal in z’n werk gaat en hoe je er het maximale uit kan halen, want dat is natuurlijk wat je wil: zo makkelijk mogelijk verkopen voor een zo hoog mogelijk bedrag. Dus, hopelijk heb je wat aan deze tips en maakt het het verkoopproces van je motor weer ietsje makkelijker. Succes alvast!

De humor van mijn broer

De auto snel en makkelijk verkopen met Looping