De auto snel en makkelijk verkopen met Looping

auto verkopen particulier

De auto verkopen, een bezigheid waar de meeste mensen niet regelmatig mee bezig zijn tenzij het hun werk of hobby is. De meeste mensen hebben dit dan ook liever snel gehad, aangezien het een klusje is waar veel tijd in gaat zitten en waar je altijd later van denkt: “Had ik daar niet meer uit kunnen halen?” Door je auto te verkopen via het platform Looping kan je een hoop moeilijke elementen van de verkoop wegstrepen.

Op het moment dat jouw auto wordt aangeboden kan een bedrijf van bijvoorbeeld Van Mossel automotive group de auto overnemen een aanbieden voor hun eigen consumenten. Hoe werkt het verkopen via Looping en wat zijn de voordelen? Je leest het in de komende tekst.

Hoe werkt het verkopen van jouw auto via Looping?

Het verkopen via een platform als Looping is eigenlijk een fluitje van een cent. Het gaat in zijn werk als volgt:

Je vult een formulier in met daarin alle data van jouw auto. Dit is bijvoorbeeld het bouwjaar en de kilometerstand. Ook het merk en het model zul je moeten invullen. Dan ga je een vraagprijs bepalen, Looping zal een richtprijs geven om jouw verkoopkansen te vergroten. Dan wordt de auto aangeboden aan verschillende potentiële kopers, match? Maak een afspraak met de geïnteresseerde en misschien heb je jouw auto wel verkocht!

Wat zijn de voordelen van verkopen via Looping?

Eigenlijk is het grootste voordeel dat je een hoop tijd en moeite bespaard door niet naar een dealer te hoeven of jouw auto langdurig en hopeloos rond te rijden met een bordje met een telefoonnummer op de hoedenplank. Je biedt de auto aan op het wereldwijde web en iedereen met interesse kan een bod doen op jouw voormalige auto. Daarbij zorgt Looping voor een veilig platform en monitoren zij transacties om fraude te voorkomen. Wel zo’n fijn idee.

Als je dus snel, veilig en gemakkelijk van jouw auto af wilt is Looping zeker het overwegen waard. Bij twijfels is het slim om jouw vragen te stellen bij een specialist.

Tips bij het verkopen van je motor

De humor van mijn broer