G4S veiligheids-trainingen voor een veilige werkvloer

G4S Veiligheids-trainingen

Met G4S veiligheids-trainingen zorg je voor een veilige werkomgeving. Als werkgever is het jouw verantwoordelijkheid om dit te bereiken en behouden. Daarom is het verstandig om een partij als G4S veiligheids-trainingen in te schakelen voor je werknemers. Ook wanneer deze niet in loondienst zijn, omdat het gaat om een vrijwilligersorganisatie bijvoorbeeld. Een veilige werkomgeving is altijd van groot belang. De risico’s zijn namelijk aan jou als werkgever om in te perken. En wanneer dit niet gebeurt, ligt de schuld bij jou. 

BHV cursus van G4S veiligheids-trainingen

Je kunt bij G4S veiligheids-trainingen terecht voor verschillende cursussen. Ze bieden bijvoorbeeld een BHV en een EHBO cursus aan. Ieder bedrijfspand heeft een BHV’er nodig. Dit is een bedrijfshulpverlener. Hij of zij schiet te hulp wanneer er sprake is van letsel of iemand wie zich onwel voelt. Je leert bij de BHV cursus dan ook levensreddende handelingen. Daarnaast komen tijdens de cursus brandbestrijding en communicatie aan bod. Ook dat is de verantwoordelijkheid van de opgeleide BHV’er. Alarmeren en ontruimen zijn ook onderdelen van de BHV cursus.

G4S Veiligheids-trainingen

EHBO of VCA cursus

De EHBO cursus behandelt ook levensreddende handelingen. De andere onderdelen verschillen wel met de BHV cursus. Bij een EHBO cursus leer je bijvoorbeeld over vitale functies en verschillende vormen van letsel. Ook komen verbandmiddelen en hulpmiddelen aan bod. Daarnaast biedt G4S veiligheids-trainingen een basis VCA of vol-VCA cursus, waar examens en diploma’s onderdeel van zijn. Ook zijn er gerichte trainingen voor specifieke branches. Bekijk de website van G4S veiligheids-trainingen voor meer informatie over alle cursussen.