Cadeau voor de doe-het-zelf-man

2 houtklover

Een cadeau uitzoeken voor iemand anders is altijd een lastige opgave. Echter zijn er een aantal dingen die altijd goed zijn. Moet jij een cadeau uitzoeken voor een echte doe-het-zelf-man? Dan heb je eigenlijk geluk, want deze man heeft genoeg wensen als het aankomt op gereedschap waarschijnlijk. Helaas kan je niet altijd bij iemand in de schuur kijken om te zien wat deze persoon al heeft. Je kan ervan uit gaan dat een simpele gereedschapskist namelijk wel aanwezig is, maar wat moet je dan kopen? Wat zijn dingen die wel handig zijn maar niet zo voor de handliggend? Tip: een Compressor of Houtklover.

Een compressor

Een compressor is misschien niet het eerste waar je aan denkt om voor iemand te kopen. Maar wanneer deze persoon echt graag klusjes rondom en in huis verricht dan is een compressor enorm handig om een aantal redenen. Een compressor is namelijk niet alleen handig om de banden mee op te pompen, deze heeft veel meer functies. Een compressor kan namelijk allerlei andere soorten gereedschap aandrijven zoals een verfspuit, boormachine, of hogedrukspuit. Op deze manier geef je zowel een nieuw stuk gereedschap als een toevoeging aan andere stukken gereedschap. Ideaal voor de man die bijna alles al heeft, de compressor!

Een houtklover

Naast een compressor raden wij aan om een Houtklover te bekijken. Dit is wederom weer niet een voor de hand liggend cadeau maar zal zeker handig van pas komen. Een houtklover kan namelijk met veel gemak hout splitten waardoor deze persoon niet meer het zware werk van houthakken hoeft te doen. Wel is het handig om te weten of deze persoon eigenlijk wel af en toe doet houthakken of überhaupt hout nodig heeft voor in de houtkachel of in de vuurkorf. Is dit wel het geval, zeker kijken naar een houtklover! Deze zijn verkrijgbaar in diverse soorten en prijsklasse dus er zit zeker iets tussen.