Spiegel hout

Lees over de spiegel hout van de Spiegelshop. Op de website zie je prachtige spiegels zoals de Stavanger wit die in verschillende formaten te verkrijgen is. Meestal is een spiegel hout duidelijk aan een stijl toe te schrijven, maar bij een Stavanger wit is dat nou net niet het geval. Mogelijk is daarom de Porto oud wit een beter voorbeeld, het is een spiegel hout met een werkje in de lijst waardoor deze als barok te omschrijven is. Binnen het genre is dan ook alle keuze. Een brocante lijst is leverbaar maar ook juist een strakke houten lijst, of een klassieke gouden lijst.

De Spiegelshop kan maatwerk leveren

De spiegel hout is dus in verschillende stijlen leverbaar. Je kunt ook op de website op stijlen filteren. Je weet wat voor interieur je nu hebt, je kan dan spiegels bekijken die mooi staan bij bijvoorbeeld een landelijke inrichting. Mocht je niet helemaal aantreffen wat je zoekt, je kunt contact leggen met de Spiegelshop want zij hebben een eigen lijstenmakerij, aldaar kunnen zij de spiegel hout speciaal voor je maken. Naast spiegels met een houten lijst heeft de Spiegelshop ook spiegels met een stalen lijst, en spiegels zonder lijst maar met facetrand. Spiegels met een stalen lijst of facetrand zijn ook in ronde modellen te verkrijgen.

Hoe wil je het interieur verrijken met een spiegel?

Een spiegel hout is natuurlijk bijzonder nuttig. Je kunt er in zien of je kleding mooi staat, of je haar en make-up nog goed zit. Een langwerpige spiegel is een goede passpiegel, een plakspiegel dus met de facetrand is handig voor in een kleine ruimte, en op veel plekken komt een spiegel goed uit. Denk aan de gang, in die spiegel kijk je vaker dan je vooraf denkt. Kijk ook eens voor een spiegel ter decoratie? Online zijn veel tips te lezen over het interieur verrijken met een spiegel, en de Spiegelshop kan de spiegel leveren die mooi zal staan.