Online spanbussen bestellen

spanbussen

Met spanbussen breng je kracht over in je bevestigingen. Je tikt een spanbus in een gat. Spanbussen zijn holle cilinders. Soms worden ze ook spanstiften genoemd. Je kunt ze gebruiken in verankeringen van materialen of het bevestigen van machineonderdelen. Het materiaal van de spanbussen is staal. Er zijn verschillende opties voor de lengte en diameter van de spanbussen. In de webshop vind je ook andere bevestigingsmaterialen. Daarnaast staan er tips op de website voor verschillende klussen. Je vindt dus meer dan alleen spanbussen, maar als je hiernaar op zoek bent, ben je bij Bevestigingsexpert op de juiste plek. 

spanbussen

Opties

Er zijn hier dus verschillende spanbussen wat formaat betreft. De diameter die je nodig hebt hangt af van het gaat waar de spanbus in komt. De kleinste spanbussen hebben een diameter van 1,5 millimeter en de grootst mogelijke diameter voor de spanbussen is 8 millimeter. Dat is ook direct de minimale lengte van de spanbussen: 8 millimeter. De grootste spanbussen zijn 70 millimeter. Behalve het formaat verschillen de spanbussen in de webshop eigenlijk niet van elkaar. Allemaal zijn ze van staal en hebben een 1481 DIN. 

Toch iets anders

Heb je toch andere bevestigingsmaterialen nodig of kun je gewoon nog meer materialen gebruiken dan alleen spanbussen? Bestel die dan ook meteen op de webshop. Vanaf € 75 krijg je namelijk je bestelling gratis thuis bezorgd. Geef je minder uit? Dan komen er bezorgkosten bij. Daar betaal je dan € 5,95 voor. Afhankelijk van de voorraad van jouw materialen, heb je vaak de volgende werkdag je materialen al in huis.