Mijn ramen erg goed schoongemaakt door Clarity Cleaning

Clarity Cleaning

Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Ik ontvang vaak klanten op het kantoor. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een goede glazenwasser om de ramen mooi schoon te houden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Clarity Cleaning.

De website van Clarity Cleaning

Clarity Cleaning

Toen ik terecht kwam op de website van Clarity Cleaning kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf vindt de veiligheid onder andere erg belangrijk waardoor ook alle werknemers in het bezit zijn van een veiligheidscertificaat. Het bedrijf zet ook graag een extra stap om de ramen mooi schoon te maken. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

Het kennismakingsgesprek met Clarity Cleaning

Tijdens het gesprek werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en alles wat het bedrijf te bieden heeft werd mij rustig en uitgebreid uitgelegd. De tarieven die het bedrijf hanteert voor het schoonmaken van de ramen sprak mij ook erg aan. Daarom besloot ik ook om mijn ramen schoon te laten maken door Clarity Cleaning.