Junior vacatures? Stagemax.nl!

junior vacatures

Ik was afgestudeerd en klaar om de arbeidsmarkt op te gaan, maar ik wist niet zo goed waar ik mijn zoektocht moest beginnen. De meeste vacatures die ik voorbij zag komen hadden een eis op het gebied van werkervaring waar ik niet aan voldoen kon. Iemand wees mij toen op junior vacatures, dit bleek de uitkomst!

Vacatures voor beginners

Junior vacatures zijn vacatures die geschikt zijn voor starters. In zo’n vacature wordt bijvoorbeeld geen belachelijk hoge werkervaring gevraagd. Je kunt op zoek gaan naar startersbanen via Stagemax.nl. Dit is een bemiddelingsorganisatie die kandidaten koppelt aan bedrijven, zo kun jij de perfecte startersbaan, afstudeeropdracht en stage vinden!

junior vacaturesGratis inschrijven

Bij Stagemax kun je je gratis inschrijven, vervolgens kun je zoeken op junior vacatures. Je vinkt aan in welke richting je aan baan zoekt en in welke regio, je krijgt dan automatisch een overzicht te zien met de vacatures die het beste bij jouw wensen aansluiten. Zie je een vacature die je aanspreekt? Dan kun je hier gelijk op solliciteren via de website. Zo heb ik ook mijn eerste, echte baan gevonden! Nu een jaar later werk ik er nog steeds met veel plezier. Stagemax heeft mij goed geholpen tijdens mijn zoektocht naar een geschikte baan.