Is een natuurlijke gezichtsverzorging beter?

Elk huidtype verdient op een bepaalde leeftijd de juiste gezichtsverzorging. Als je nu een vrouw of man bent met een normale huid, vette huid, droge huid of rijpere huid is het noodzakelijk om je huid te verzorgen zodat je uiterlijk er altijd fris en verzorgd mag uitzien. De trend van natuurlijke gezichtsverzorging producten is de laatste jaren toegenomen. Veel meer mensen verlangen ernaar gezichtsproducten aan te schaffen op natuur basis omdat deze vaak minder schadelijk zijn voor de huid met dezelfde of zelfs betere resultaten als synthetische gezichtsproducten. heeft voor elke huidtype wel de juiste natuurlijke gezichtsverzorging.

 Kan een natuurlijke gezichtsverzorging schadelijk zijn?

Jammer genoeg kan elk Gezichtsverzorging product schadelijk zijn voor je huid als het nu synthetisch of natuurlijk is. Dit hangt helemaal van de gesteldheid van je huid af. Het kan zijn dat je een gevoelige huid heb en je huid een allergische reactie vertoond tegen een van de natuurlijke ingrediënten in het product. Voordat je een keuze maakt tot het aanschaffen van een natuurlijk gezichtsproduct is het wel raadzaam om eerst te lezen welke ingrediënten erin zitten of dit product eerst te testen op de binnenkant van je elleboog. Zo kun je nagaan als het product stoffen bezit waarvoor je allergisch bent of als je huid na het testen een allergische reactie vertoond.

 Waarom zijn natuurlijke Gezichtsproducten van IK Skin perfection de beste keus voor mijn huid?

 Volgens de Nederlandse en Internationale cosmetische wet mag een product al bij een minimale van 10% aan natuurlijke ingrediënten al “natuurlijk” genoemd worden. Wereldwijd maken cosmetische bedrijven misbruik van deze wet door producten met meer synthetische dan natuurlijke ingrediënten erin al “natuurlijk” te noemen.
onderscheid zich van andere cosmetische bedrijven door natuurlijke gezichtsverzorging producten aan te bieden met 90% tot 100% aan pure natuurlijke ingrediënten. Verder wordt er aandachtig en zorgvuldig aan gewerkt om deze gezichtsverzorging producten steeds duurzamer, effectiever en natuurlijker te maken.